Program
Struktura
Istorijat
Liberali u Parlamentu
Liberali u Republickoj Upravi
Liberali u Lokalnoj Upravi
Zene Liberali
Mladi Liberali
Mitinzi
Izdavastvo
Foto Arhiva
Postavite Pitanje
Anketa
LSCG za vasu stranicu
Vasa Pisma
LSCG Shop
Linkovi
Arhiva
Liberali u Dijaspori

 


Uvod
 
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990 


   
Istorijat

8.10.1995.godine

Saopštenje

Juce je u sali Skupštine opštine Herceg Novi, održana Izborna konvencija opštinske organizacije Liberalnog saveza Crne Gore. Konvenciji su, sem delegata i clanova LSCG prisustvovali mnogi kulturni i javni radnici Herceg Novog, novinari, te predstavnici drugih opštinskih organizacija Liberalnog saveza.

Na Konvenciji su izabrani clanovi novog Opštinskog odbora a za predsjednika je izabran gospodin Marko Salatic. U svom pozdravnom govoru gospodin Salatic je istakao da su dogadanja na prostoru bivše Jugoslavije, znatno uticala i na života u samom Herceg Novom i da zato treba posebno djelovati u pravcu ocuvanja temeljnih vrijednosti hercegnovskog kraja, cuvajuci prava domacina, uvažavanjem i saosjecanjem sa sudbinom izbjeglica nastanjenih u hercegnovskom kraju. "Stvarni kvalitet bokokotorske regije jeste tradicionalno jaka vjerska i nacionalna tolerancija" rekao je g. Salatic, "i sve cemo, u najboljem maniru politike LSCG, uciniti da se taj kvalitet sacuva".

U ime rukovodstva LSCG, konvenciju je pozdravila generalni sekretar LS gospoda Stanka Vucinic, rekavši da se od novoizabranog Opštinskog odbora Herceg Novog, kao od jezgra znacajnog za ukupan život Crne Gore, ocekuje adekvatan doprinos politici Liberalnog saveza Crne Gore.

Sekretarijat za informacije

 

 


vrh

 

Copyright © Liberalni savez Crne Gore, 2003